Dispositivos y accesorios
Frozen mojito cheesecake
Prep. 20min
Total 24h 25min
12 portions
Ingredientes
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.4 g
Calorías
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Grasa
22.3 g
Fibra
0.8 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Blue cheese celeriac wonton cups
Keine Bewertungen
Lemon meringue pie
3 Std.
Profiteroles
2 Std.
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Brandy cream
15 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min