Versiones compatibles
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™) Metric
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated Chicken
- 680 g chicken breasts, skinless, boneless, cubed (4 cm)
- 1 ¼ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
- 1 stalk lemon grass, fresh, cut in pieces (2.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 15 g soy sauce
- 1 tsp sriracha sauce
- 1 tsp coriander, ground
- 1 tsp turmeric, dried, ground
- 1 lime
Peanut Sauce
- 85 g peanut butter, smooth
- 15 g sriracha sauce
- 1 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp soy sauce
- 1 tsp sugar (opcional)
- 60 g water
- 5 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable, canola, as needed to fry
- kosher salt, Diamond Crystal®, to season, to taste
- 20 fresh cilantro leaves, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1854 kJ / 443 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1604 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 Std.
BBQ Sauce
5h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2sa 50 dk
Peri Peri Spice Mix
5 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2 Std. 30 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min