Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
TM6 TM5

Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Carrot and Ginger Sauce

  • 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
  • 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
  • 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
  • 1 shallot, quartered
  • 1 garlic clove
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 fresh cilantro leaves
  • 10 fresh mint leaves
  • 225 g carrot juice
  • 115 g coconut milk, canned
  • 60 g white wine
  • ½ tsp lime juice
  • ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®

Seared Scallops

  • 12 Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
    o bien 12 scallops, large or jumbo, previously frozen
  • kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
  • 1 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
    o bien 1 tbsp butter, unsalted, as needed
  • 2 garlic cloves, crushed, skin on
  • 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (opcional)
  • fleur de sel, as needed
  • 10 fresh cilantro leaves, to garnish
  • 1 lime, cut into wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
929 kJ / 222 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
17 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
1 g
Sodio
801 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas