Dispositivos y accesorios
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
Prep. 40min
Total 6h 10min
12 portions
Ingredientes
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
eggs, large2
Chocolate Pudding Filling
-
155 g dark chocolate, 70%, high quality chips or chunksValrhona chocolate dark chocolate 70% (see Tip)155 g
-
whole milk200 g
-
sugar45 g
-
cornstarch2 tbsp
-
egg yolks from large eggs2
-
butter, unsalted in pieces60 g
Caramel Filling
-
sugar155 g
-
butter, unsalted cold in 1 cube130 g
-
water divided1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
whipping cream150 g
Rolling and Assembly
-
mango, ripe thinly sliced, to garnish
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
68 mg
Proteína
8 g
Calorías
2536 kJ /
606 kcal
Grasa
37 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
21 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Tahini
25min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Croquembouche
3h 30min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Sukiyaki
55min
Tahini
20min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Lime coriander vinaigrette
10min
Almond Dip
10min