![Thai red pork curry Thai red pork curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3A03153-2A73-4AC4-A63F-A94D3A2A5017/Derivates/033d8a3e-2fb2-4303-b143-df3be5336d19.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 15.8 g
- Grasa
- 33.2 g
- Grasas saturadas
- 17.9 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 1069 mg
Recetas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Quick massaman beef curry
40 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Chiang Mai noodles
25min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Lamb korma
4h
Curry lamb cutlets
1h
Thai chilli chicken and basil
30 min