Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ - ½ fresh red chilli, deseeded if preferred
- 100 g sun-dried tomatoes
- 30 g butter
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 350 g water
- 80 g white wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g penne pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 56.8 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasas saturadas
- 19.8 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 885.9 mg
Recetas alternativas
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Sticky sesame chicken
40min
Meatball subs
55min
Creamy tomato and salami fettuccine
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Beef ragu
1h 25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
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Chorizo and chicken pasta
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Beef stew with buttermilk dumplings
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Chicken and pesto risoni
35min
Chicken pesto pasta
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