Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water, chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter, melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak, cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- plain flour, for dusting
- full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1204.7 kJ / 286.8 kcal
- Proteína
- 12.6 g
- Carbohidratos
- 19.9 g
- Grasa
- 17.4 g
- Grasas saturadas
- 9.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 424.3 mg
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Mini chicken pies
1h 20min
Iced puff pastry
40min
Family chicken galette
1h 55 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Apple shortcake
1h 50 min.
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Cha gio (spring rolls)
55min
Buttermilk scones
35min
Three cheese spinach scrolls
2h 15 min.