Dispositivos y accesorios
Quiche Lorraine
Prep. 20min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
646 mg
Proteína
11.4 g
Calorías
1199.9 kJ /
285.7 kcal
Grasa
20.1 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
10.6 g
Carbohidratos
14.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Zucchini slice
45 min
Lemon meringue pie
3 h
Custard
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Béchamel sauce
20 min
Buttercream icing
10 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 h
Chicken velouté meal
40 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Aussie meat pies
2 h
Vanilla slice
26 h 5 min