Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Proteína
- 56.8 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 51.7 g
- Grasas saturadas
- 9.7 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 1348.2 mg
Recetas alternativas
Rainbow Salad
30min
Hearty Seafood Chowder
1h
Mole verde with chicken
1h
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min