Dispositivos y accesorios
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
Prep. 10min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mud crabs (approx. 600 g), cleaned2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
fresh ginger cut in 8 slices2 cm
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
shallots50 g
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed15 g
-
banana leaf cut to round piece (Ø 18 cm)1
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed, cut in cubes4
-
Chinese sausages (lap cheong), casings removed, cut in cubes100 g
-
glutinous rice rinsed450 g
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt¾ tsp
-
water1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
732 mg
Proteína
14 g
Calorías
2606 kJ /
623 kcal
Grasa
16 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
99 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Reunion Dishes
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Curry chicken
1h
Steamed Tapioca Kuih
50min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Sambal Belacan
10min
Lemonade
5min
Chicken porridge with century egg
30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Homemade Soy Milk
35min
Nasi Lemak
45min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min