Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g celery, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g pork mince (coarsely minced - see Tips)
- 250 g beef mince (coarsely minced - see Tips)
- 1 fresh bay leaf
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 50 g red wine
- 100 - 150 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for serving (optional)
- 100 g Parmesan cheese, grated, for serving (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2500 kJ / 597.5 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Carbohidratos
- 13.6 g
- Grasa
- 45 g
- Grasas saturadas
- 15.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 512.8 mg
Recetas alternativas
Butter chicken
55min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Bolognaise sauce for two
20 min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50 min
Mashed potatoes
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Boiled rice
25 phút
Boiled eggs
20 min
Chicken pesto pasta
30min