Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
o bien 1 linguriță rasă vitamina C
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 2613 kJ / 624 kcal
- Proteína
- 49 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 46 g
- Grasas saturadas
- 12 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 110 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 min
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Piept de pui sous-vide
Ninguna valoración
Spată de porc sous-vide
Ninguna valoración
Medalioane de vițel sous-vide
Ninguna valoración
Cotlet de porc sous-vide
2h
Pui în sos de piersici
40 min
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5h 5min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min