![Chicken cacciatore Chicken cacciatore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B20B4E7F-267B-4F91-851E-9C960DCCDDB2/Derivates/2289EDEC-B987-4610-B655-543E14DBA55A.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 32.7 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1266.3 mg
Recetas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Shepherd's pie
55min
Beef ragu
1h 25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Chicken and cashews
55min