Dispositivos y accesorios
Tagliatelle with porcini mushrooms
Prep. 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903.2 mg
Proteína
19 g
Calorías
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
52.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Prawn stir-fry
25min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Lentil hotpot
12h 45min
Pizza Margherita
2h 10min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Classic mushroom risotto
30min
Frozen fruit sorbet
10min