Versiones compatibles
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g beef chuck steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g cauliflower, cut into florets
- 200 g purple carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 1 apple, peeled, cored and cut into quarters
- 90 g pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
- 30 g butter
- 200 g water, plus extra if needed
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 4881.4 kJ / 1162.2 kcal
- Proteína
- 75.7 g
- Carbohidratos
- 101.2 g
- Grasa
- 40.6 g
- Fibra
- 27.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Strawberry pear purée (around 6 months)
15min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 Std. 40 Min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min