Dispositivos y accesorios
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Prep. 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opcional) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opcional) flakes, to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
263 mg
Proteína
5 g
Calorías
2465 kJ /
589 kcal
Grasa
36 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
24 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Sambal Belacan
10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Nyonya Spice Paste
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Chilli Stuffed Fish
1h
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min