Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
o bien 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1190 kJ / 285 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 17 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sernik z rabarbarem
7h 30min
Ciasto z jabłkami
1h 20min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1h 15min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2h 15 min
Sernik makowy z jabłkami
7h 40 min
Brioszka z dżemem rabarbarowym
3 Std. 45 Min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1h 15min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Jogurtowy placek ze śliwkami
1h 20min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Ciasto marchewkowo-jabłkowe
1 Std. 30 Min