Dispositivos y accesorios
Moroccan Zaalouk
Prep. 30min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 portions
Sodio
2734 mg
Proteína
7 g
Calorías
1356 kJ /
324 kcal
Grasa
17 g
Fibra
17 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips, Spreads and Butters
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
'Qamar el-din' juice
5min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Fish tagine with tahini
1h 15min
Baba Ghanoush
1h 30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min