Dispositivos y accesorios
Moroccan Zaalouk
Prep. 30min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 portions
Sodio
2734 mg
Proteína
7 g
Calorías
1356 kJ /
324 kcal
Grasa
17 g
Fibra
17 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips, Spreads and Butters
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Vegetarian Pizza
1h 40min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Baba Ghanoush
1h 30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Baklava with Walnuts
3h
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min