Dispositivos y accesorios
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling55 g
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
cauliflower florets200 g
-
pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)350 g
-
white onions cut in quarters150 g
-
garlic cloves10
-
400 g watervegetable stock400 g
-
coconut milk plus extra for drizzling80 g
-
honey adjust to taste20 g
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish5 - 6 stalks
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
223 mg
Proteína
3 g
Calorías
751 kJ /
180 kcal
Grasa
14 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas Together
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Walnut and spinach pesto
5 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min