Dispositivos y accesorios
Fish curry
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
1490 kJ /
359 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.1 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Beef Burgundy
1h 45min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Ninguna valoración
Lemongrass Chicken Soup
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Hearty seafood chowder
45min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Easy Satay Chicken
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Spicy Pork with Tomatoes
35min