Dispositivos y accesorios
Fish curry
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
1490 kJ /
359 kcal
Grasa
23 g
Fibra
4.1 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Quick Easy Dinners
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Flan Pudding
3 Std.
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Keine Bewertungen
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 Std. 5 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Chicken tagine with honey and prunes
40 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min