Dispositivos y accesorios
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Prep. 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
576 mg
Proteína
10 g
Calorías
1125 kJ /
269 kcal
Grasa
6 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indoor Picnic
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Hummus
10 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Vegetarian Chili
50 Min