Dispositivos y accesorios
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteína
6 g
Calorías
787 kJ /
188 kcal
Grasa
2 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Soy milk
24h 30min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Pineapple Tarts
1h 30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min