Dispositivos y accesorios
Chocolate caramel bars
Prep. 30min
Total 1h 40min
20 pieces
Ingredientes
Shortbread biscuits
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting170 g
Caramel filling
-
light brown sugar60 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)60 g
-
condensed milk (see Tip)160 g
-
light corn syrup60 g
Chocolate coating
-
milk chocolate broken into pieces500 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
27.3 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1215.7 kJ /
289.5 kcal
Grasa
15.4 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
9.7 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Custard horns
1h 45min
Chocolate sauce
20min
Chocolate nougat bars
2h 30min
Candy Corn
3h 10min
Feijoa chutney
1h 15min
Magic chocolate sauce
10min
Scream cupcakes
2h 5min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Sherbet bags
4h 20min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Hokey pokey ice cream
28h 25min