Versiones compatibles
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 200 g cherry tomatoes (see tip)
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm)
- 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
- 1 lime, freshly squeezed juice only (approx. 15 g)
- 25 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp chipotle paste
- 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
- 8 corn tortillas, soft
- 4 tsp chilli sauce (see tip)
- 2 avocados, sliced
- 2 limes, cut in wedges
- 5 g fresh coriander leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3078 kJ / 735 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 83 g
- Grasa
- 30 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Sodio
- 1781 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Vegetarian Chilli
35 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min