Dispositivos y accesorios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grasa
152 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
79.7 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Cooked mayonnaise
5min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Big Mac-style sauce
4h