Dispositivos y accesorios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grasa
152 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
79.7 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4h
Chunky guacamole
10min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Lemon and caper aioli
15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Caramelised red onion chutney
24h
Rich tomato relish
2h 15min