Dispositivos y accesorios
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Total 15min
350 g
Ingredientes
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
2299 mg
Proteína
15.1 g
Calorías
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grasa
152 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
79.7 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Cooked mayonnaise
5min
Cooking beetroot and corn
40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Poached eggs using blade cover
30min
Homemade Custard
15min