Dispositivos y accesorios
Coconut chia custard tarts (gut health)
Prep. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Coconut chia pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease60 g
-
wholemeal self raising spelt flour (see Tips)155 g
-
sesame seeds40 g
-
chia seeds1 tbsp
-
shredded coconut20 g
-
pure maple syrup2 tsp
-
water40 g
Custard
-
milk of choice non dairy (see Tips)250 g
-
eggs3
-
gluten free cornflour2 tsp
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
-
nutmeg to sprinkle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
237 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
1300.5 kJ /
309.7 kcal
Grasa
19.8 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
9.5 g
Carbohidratos
24.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Pepita almond Florentines
1h
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Café-style banana bread
1h 45min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min