Dispositivos y accesorios
Sous-vide Miso Aubergine
Prep. 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Celeriac Remoulade
Ninguna valoración
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Feta and Honey Cheesecakes
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min