Dispositivos y accesorios
Sous-vide Miso Aubergine
Prep. 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Baba Ganoush
1h
Pea Gazpacho
4h 15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Gazpacho
1h 15min
Basil Pesto
10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salsa Verde
10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min