Dispositivos y accesorios
Chickpea and carrot dip
Prep. 10min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Proteína
5 g
Calorías
802 kJ /
192 kcal
Grasa
14 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Discover Thermomix®
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sunflower Butter
25min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Hemp Milk (Metric)
10min
Portuguese green eggs
50min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min
Pumpkin tart
2h 15min
Wholegrain hamburger buns
2h 50min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Couscous tahini bowl
30min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min