Dispositivos y accesorios
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Prep. 10min
Total 25min
6 portion
Ingredientes
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
1167 kJ /
279 kcal
Grasa
5 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
56 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min