Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2159 kJ / 518 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 31 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Sodio
- 584 mg
Recetas alternativas
Vegetarian Chilli
35 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Veggie Wellington
2j
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Ginger Flapjacks
1j 30 menit
Vegetable and Chickpea Tagine
50 menit
Beetroot and Halloumi Burgers
1j
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 menit
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min