Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2159 kJ / 518 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 31 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Sodio
- 584 mg
Recetas alternativas
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Vegetarian Chilli
35 min
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min