Dispositivos y accesorios
Beetroot salad
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot cut into pieces (see Tips)100 g
-
red onion (approx. 45 g)¼
-
green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
olive oil2 tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
102.2 mg
Proteína
2.4 g
Calorías
642.2 kJ /
152.9 kcal
Grasa
9.4 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
12.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Crunchy carrot salad
10min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Beetroot salad
10min
Miso coleslaw
20min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Spiced nut clusters
35min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min