Dispositivos y accesorios
Teriyaki Salmon Burgers
Prep. 30min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Teriyaki Sauce
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce50 g
-
rice vinegar30 g
-
dark brown sugar50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Salmon Burgers
-
garlic cloves2
-
spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)6
-
light brown sugar15 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)4
-
fresh coriander leaves10 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
bread rolls halved6
-
red onion thinly sliced1
-
green lettuce leaves6
-
avocado thinly sliced1
-
mayonnaise for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1073 mg
Proteína
24 g
Calorías
2236 kJ /
535 kcal
Grasa
28 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hawaiian Summer
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Fish Tacos
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min