Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Teriyaki Sauce
- 1 garlic clove
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sesame oil
- 50 g dark soy sauce
- 30 g rice vinegar
- 50 g dark brown sugar
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Salmon Burgers
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions, (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
- 15 g light brown sugar
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 Tbsp vegetable oil
- mayonnaise, for serving
- 6 bread rolls, halved
- 6 green lettuce leaves
- 1 red onion, thinly sliced
- 1 avocado, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2236 kJ / 535 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1073 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Asian Steamed Side of Salmon
1u. 45min
Masala Hake at 55°C
55min
Hake and Prawn Burger
15min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon Burger
2h 20 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min