Dispositivos y accesorios
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
531.4 mg
Proteína
26.8 g
Calorías
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Grasa
47.4 g
Fibra
13.1 g
Grasas saturadas
20.1 g
Carbohidratos
25.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cod with Citrus Butter
50min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp Scampi
40min
Tuna Tapenade
5min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Garlic Shrimp
35min