Dispositivos y accesorios
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Prep. 25min
Total 2h 40min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1720 kJ /
411 kcal
Grasa
33 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cook Like a Chef
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Berry Dream
10min
Chocolate Covered Bananas
1h
Green Smoothie (TM5 Metric)
10min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Coconut Yogurt
11h 30min
Raw Quinoa Bars
24h
Turmeric Gingerade
10min
Black Bean Brownies
35min
Baked Spinach and Eggs
35min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min