Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- boiling water
- 200 g ripe tomatoes
- 350 g gravy beef cut into cubes (3 cm)
- 20 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 70 g celery, cut into pieces
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces
- 200 g sweet potato, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ⅛ tsp garam masala (see Tips)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- filtered water, as needed
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 4039.8 kJ / 961.9 kcal
- Proteína
- 81.5 g
- Carbohidratos
- 41 g
- Grasa
- 43.9 g
- Fibra
- 15.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1h 40 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min