Dispositivos y accesorios
Kabocha Focaccia
Prep. 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1883 kJ /
450 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Seasonal Squash
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Apple Cake
1h
Chocolate Strawberry Energy Bites
30min
Vegetable Stock Paste
45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
Rustic Bread
2h
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Apple Nut Bread
1h 25min
Hawaiian Mochi Cake
1h 45min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Potato Rolls
3h 25min
Margherita Pizza
2h 10min