Dispositivos y accesorios
Kabocha Focaccia
Prep. 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1883 kJ /
450 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Seasonal Squash
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Baguettes
3h 45min
Brioche
8h
Potato Pancakes
45min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Hash Browns
35min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Focaccia with Onions
1h 30min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Cauliflower Steaks
45min
Goat Cheese Rolls
2h
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min