Dispositivos y accesorios
Pasta Fagioli Soup
Prep. 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Grasa
27 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
46.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Satisfying Soups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Easter Egg Bread Nests
2 Std. 40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min