Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 190 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 carrot, peeled and cut into slices (1 cm)
- 2 raw baby beetroots, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 200 g lamb tenderloin
- 500 g filtered water, plus extra if needed
- 100 g frozen peas or fresh
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into pieces (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 3290.4 kJ / 783.4 kcal
- Proteína
- 56.7 g
- Carbohidratos
- 61.9 g
- Grasa
- 29.6 g
- Fibra
- 25.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 Min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min