Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 190 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 carrot, peeled and cut into slices (1 cm)
- 2 raw baby beetroots, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 200 g lamb tenderloin
- 500 g filtered water, plus extra if needed
- 100 g frozen peas or fresh
- 2 cm piece fresh turmeric, peeled and cut into pieces (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 Complete recipe
- Calorías
- 3290.4 kJ / 783.4 kcal
- Proteína
- 56.7 g
- Carbohidratos
- 61.9 g
- Grasa
- 29.6 g
- Fibra
- 25.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 Min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 Min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 Min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25 Min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 Min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 Min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 Min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 Min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 Min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 Min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 Min