Dispositivos y accesorios
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Prep. 15min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
356.4 mg
Proteína
7.2 g
Calorías
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
21.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 分钟
Chocolate Beetroot Muffins
30 分钟
Vegetable Cheese Muffins
35 分钟
Savoury Flapjacks
40 分钟
Baby-friendly Apple, Beetroot and Blackberry Overnight Oats
8小时 10 分钟
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1小时 20 分钟
Spinach and Carrot Muffins
1小时
Banana and Oatmeal Energy Bars
1小时 10 分钟
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1小时 15 分钟
Courgette and Parmesan Muffins
50 分钟
Savoury Flapjacks
45 分钟
Sugar Free Banana Bread
1小时 15 分钟