Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
o bien ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
o bien 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 29.2 g
- Grasa
- 30.2 g
- Grasas saturadas
- 14.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1986.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Rice
25 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Turkey Chili
45min
Shrimp Scampi
40min
Spanish Rice
30min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Strawberry Shortcakes
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Marinara Sauce
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Deviled Eggs
20 Min