Dispositivos y accesorios
Mint choc chip ice cream
Prep. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.2 g
Calorías
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Grasa
65.3 g
Fibra
9.8 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon sorbet
8h 30min
Abundant breakfast bowl
30min
Raw chocolate snaps
1h 5min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Lemon tart
2h 15min
Hazelnut hot chocolate
10min
Chocolate ice cream
24h 20min
Spider cakes
1h 45min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min