Dispositivos y accesorios
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Prep. 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4 g
Calorías
726 kJ /
172 kcal
Grasa
3 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Carrot and Ginger Soup
5min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea Gazpacho
4h 15min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Spiced Red Wine Pears
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min