Dispositivos y accesorios
Halibut with Apricot Chutney
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
34.5 g
Calorías
1359.8 kJ /
325 kcal
Grasa
3.8 g
Fibra
4.8 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Asparagus Cream Soup
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Maple and Mustard Salmon
20min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min