![Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole) Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36F25125-895F-42AD-B6BC-03C0D6093D9B/Derivates/279e0b03-c6af-4c36-a19e-b95a6f4d11e5.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
o bien 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 828 kJ / 198 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Summer seafood soup
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Mapo tofu
15min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Fish soup
40 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
New England Clam Chowder
45 min
Ramen Noodle Soup
40 min