Dispositivos y accesorios
Savory Turnip Cake
Prep. 10min
Total 26h 55min
20 slices
Ingredientes
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
2 g
Calorías
331 kJ /
79 kcal
Grasa
2 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese New Year
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Thai Green Curry Paste
10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Soy milk
24h 30min
Steamed rice
25min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Fried Garlic Pork
50min
Baguette
3h 45min
Wholemeal Mantou
1h