![Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5) Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Versiones compatibles
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Proteína
- 48.1 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Grasa
- 60.1 g
- Grasas saturadas
- 34.8 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sodio
- 1243.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min