Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Proteína
- 21.7 g
- Carbohidratos
- 9.6 g
- Grasa
- 25.8 g
- Grasas saturadas
- 20.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 2008.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and chicken laksa
40 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Chicken and prawn noodles
30 min
Ginger chicken wings
40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Thai red pork curry
35 min
Curry laksa
45 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min