![Mini pad Thai frittatas Mini pad Thai frittatas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/273C8EEC-ED47-4009-96AD-B6EA5CAACEFF/Derivates/35edc8b4-a533-43aa-8c36-7f09e1d3c01d.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 13.8 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sodio
- 1174.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Seafood and corn chowder
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Citrus seafood salad
1h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Asian-style pork noodles
1h
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chicken and prawn noodles
30min
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min