Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
o bien vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 88 kJ / 21 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 1.4 g
Recetas alternativas
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Pumpkin Soup
35min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min