Dispositivos y accesorios
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
Prep. 10min
Total 35min
10 pieces
Ingredientes
-
canned diced tomatoes undrained14 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sugar1 oz
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into strips (½ in.)28 oz
-
crème fraîche3 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper⅛ tsp
-
whole wheat tortillas10
-
arugula leaves2 oz
-
canned pineapple halved10 slices
-
cilantro leaves5 - 6 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
26 g
Calorías
1715 kJ /
410 kcal
Grasa
11 g
Fibra
9 g
Carbohidratos
58 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lunch Box
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken and Quinoa Salad
50min
Chicken Garam Masala
50min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Maple and Mustard Salmon
20min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Thai Curry Noodles
25min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Beef Barbacoa
2h